ČO JE CHAMBORD?

  • Chambord sa vyrába z tých najkvalitnejších ostružín a malín, najjemnejších koňakov a prírodných ingrediencií z madagaskarskej vanilky, marockej citrusovej kôry, medu, delikátnych bylín a korenia.
  • Je to super prémiová značka s unikátnym chuťovým profilom, ktorý má okolo seba veľa ďalších značiek, ktoré túto chuť skúšajú napodobniť, ale výsledok nie je nikdy taký komplexný.
  • Je to vysoko prispôsobivý, plne prírodný ostružinový likér, ktorý dokáže ľahko premeniť obyčajný nápoj na neobyčajný kokteilový zážitok.
  • Je to značka rýchle si získavajúca priazeň konzumentov a barmanov, len čo odhalia mnoho benefitov tohto produktu.

DEDIČSTVO A HISTÓRIA

Srdce a duša francúzskeho nápoja sú zakorenené v láske k luxusu. Francúzsko je známe ako vodca v štýle a kvalite. Francúzska móda,

francúzska kuchyňa, francúzske vína a šampanské sú vo svete vnímané ako najlepšie z najlepších. Chambord je časť tradície, výnimočnosti a dobrého vkusu.

Chambord je inšpirovaný unikátnym ostružinovým likérom vyrábaným vo Francúzsku v údolí Loiry v 17. storočí, keď bolo bežné konzumovať likéry a koňaky s delikátnymi pokrmami. Tento likér bol predstavený vládnucemu kráľovi Ľudovítovi XIV. počas jeho návštevy na zámku Château de Chambord. Dnes ostružinový likér Chambord naďalej reprezentuje éru luxusu a pôžitkárstva, a to počnúc jeho zamatovou konzistenciou až po jeho tvar korunovačného jablka.

MIESTO PÔVODU A VÝROBA

  • Chambord sa vyrába v umeleckej distilérii v oblasti La Sistiere, vo veľkolepom zámku usadenom v Cour Cheverny v údolí rieky Loiry.
  • Údolie Loiry je viac-menej známe ako Záhrady Francúzska, ktoré sa
  • nachádzajú dve hodiny od Paríža. Táto oblasť je známa svojou architektúrou, kultúrnym zázemím a výnimočnou krásou.

Unikátny trojúrovňový proces výroby spája všetky ingrediencie na vytvorenie takého druhu likéru, ktorý vlastní nevyrovnateľnú úroveň prírodnej komplexnosti, chuti a vône.

  • Infúzovanie na získanie prvej chuti: prvý krok sa začína premiešaním ostružín a malín, ktoré sa následne máčajú v ušľachtilých francúzskych destilátoch počas štyroch týždňov až do dosiahnutia bohatej ovocnej infúzie.
  • Získanie chýbajúcej chuti: počas druhého kroku sa pridáva druhá dávka liehovín, aby prešla ovocím a získala záverečný tón z celej ovocnej zmesi. Infúzia odpočíva 2 týždne a potom sa lúhovaný destilát odsáva a zostávajúce ovocie sa jemne lisuje kvôli získaniu prírodných cukrov a štiav.
  • Miešanie: posledný krok vykonáva „Maiter Liquoriste“, ktorý má podobnú úlohu ako „master blender“. Zmiešava alebo zasnubuje vynikajúcu ovocnú infúziu so zmesou koňaku a len s prírodnými extraktmi madagaskarskej vanilky, marockej citrusovej kôry, agátového medu, delikátnej zmesi byliniek a korenia. Výsledkom je výnimočný likér
    s nevyrovnateľnou prírodnou komplexnosťou, chuťou a vôňou.