Jedným z najtypickejších alkoholov na Slovensku je borovička. Slovenská, česká... hlavne blízka a „naša“. Pokiaľ máte tento alkohol v obľube, ale radi skúšate nové veci, odporúčame vám podobné arómy, ale iný spôsob výroby. Ponúkame vám gin. A nie hocijaký...
- Vyrába sa od roku 1831, avšak pôvodná receptúra sa datuje od roku 1761 -ponúka teda rokmi overenú kvalitu
- Pochádza z Holandska a pôvodne to mal byť liek na problémy s obličkami
- Z holandského typu ginu sa stal vďaka experimentom v Anglicku suchý gin londýnskeho typu
- Obsahuje kombináciu prvotriedneho škótskeho obilia a 10 exotických ručne vyberaných bylinných prísad, vďaka ktorým má nezameniteľný charakter
- Má unikátny spôsob výroby- parnú infúziu. Počas nej alkoholové pary prechádzajú všetkými bylinnými prísadami a spolu tak vytvárajú dokonalú súhru chutí
- Jeho unikátnosť okrem spôsobu výroby potvrdzuje aj názov po 182 karátovom zafíre
- Na prvý pohľad sa vám môže zdať, že je modrý- je to však len ozdobné sklo fľaše. Gin je čistý, bez pridaných farbív
Viete o kom je reč??? No predsa o našom modrom zlate, značke BOMBAY SAPPHIRE.
Pokiaľ ste gin ešte neochutnali, odporúčame začať základným produktom BOMBAY SAPPHIRE (40%). Obsahuje arómy 10 rôznych prísad z celého sveta. Má vyváženú chuť borievok a čerstvých citrusov s ľahko koreneným záverom.
Pre náročných fanúšikov máme prémiovú radu s názvom STAR OF BOMBAY (47,5%). Na rozdiel od Bombay Sapphire v sebe nesie arómy 12 byliniek, destiluje sa pomalšie a pri nižších teplotách. Aj keď obsahuje vyššie percento alkoholu, jeho chuť je naďalej veľmi jemná.