V šejkri jemne rozdrvíme bylinky s cukrom. Pridáme ľad a Belvedere vodku. Precedíme do vychladeného pohára a ozdobíme citrónovou trávou.
Naplňte pohár ľadom a postupne pridajte všetky ingrediencie
Do šejkra pridáme všetky suroviny okrem Zichovca Rhubarb & Strawberry IPA. Prisypeme doplna ľad, dôkladne premiešame, aby sme kokteil zachladili a následne prelejeme do vychladeného pohára s ľadom a dolejeme Zichovcom. Dozdobíme plátkami rebarbory a čučoriedkou.
Do šejkra postupne pridáme všetky suroviny, prisypeme k nim doplna ľad, poriadne prešejkujeme. Prelejeme do vychladeného pohára a dozdobíme kokosovými lupienkami.
Do šejkra s ľadom dáme Belvedere vodku a Earl grey tea sirup. Premiešame. Scedíme do pohára a dolejeme Moet et Chandon Brut Imperial. Ozdobíme citrónovou kôrou alebo ríbezľami.
Do šejkra pridáme všetky suroviny okrem toniku. Prisypeme ľad, dôkladne premiešame, aby sme kokteil zachladili. Kokteil prelejeme do vychladeného pohára a dolejeme tonikom. Dozdobíme sušenými marhuľami.
Do šejkra nalejeme worchesterovú omáčku, pridáme zmes sušených bylín, korenia a soli, Koskenkorva vodku a paradajkovú šťavu. Premiešame cca 20 sekúnd v šejkri s ľadom a následne prelejeme do vychladeného whisky pohára s ľadom. Dozdobíme stopkovým zelerom.
Naplňte pohár ľadom a postupne pridajte všetky suroviny. Poriadne premiešajte.
Pohár naplňte ľadom a pridajte všetky ingrediencie. Poriadne premiešajte.
Do shakera pridajte všetky suroviny okrem zázvorového piva. Pohár naplňte ľadom. Suroviny poriadne v zmixujte a následne vylejte do pohára. Zalejte zázvorovým pivom.